Kontakta oss

Du når oss enklast per mejl info (snabel a) ortmedrehab (punkt) com eller genom använda formuläret nedan.  Behöver du nå oss per telefon är det direktnummer till utbildningsansvarig David Aston som ni når på kontorstid 0705931557.

Kontakt och kursanmälan
förnamn och efternamn
Terapeut eller vårdgivarprofession *
gäller om du har ett företag eller ett företag/organisation ska betala
om du anmäler dig till en kurs och ett företag eller en organisation ska betala fakturan
Ange i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD-XXXX
Jag har härmed också läst och är införstådd med anmälningsvillkoren som finns längst ner på denna sida.
Om du har någon fråga eller något att tillägga går det bra att skriva här
Array

AnmälningsvillkorKursverksamheten drivs av , OrtMedRehab, som är en bifirma till Aston RehabMed AB (organisationsnummer 559101-2934) vilket är företagsnamnet som finns på fakturorna. Bankgirot (5186-2076) som insättning ska ske till är kopplat till Aston RehabMed AB. Du får en bekräftelse på din anmälan inom några dagar och om du inte har fått det bör du kontakta oss igen.

I en del fall kan du kan få en faktura på anmälningsavgiften vilken uppgår till 20 % av kursens totala avgift. I samband med att anmälningsavgiften betalas in är du garanterad en plats på kursen. Om anmälan sker relativt nära kursstart skickas endast en faktura på den totala avgiften. Senast 20 dagar innan kursstart får du en faktura på resterande beloppet. I enlighet distans och hemförsäljningslagen (2005:59) har du full ångerrätt i 14 dagar från den dag du får vår bekräftelse på din kursanmälan.

Kurs- och anmälningsavgiften betalas till angivet bankgiro via fakturor som skickas med e-post. Förfallodatum på fakturorna kan vara 10 dagar men även upp till 30 dagar beroende när fakturorna skickas med e-post.  Vi förbehåller sig rätten att eventuellt ställa in kurser vid för lågt deltagarantal. Skulle kursen bli inställd återbetalas hela kursavgiften inklusive anmälningsavgiften. Förtur vid nästa kurstillfälle ges.

Vid eventuellt återbud senare än 30 dagar innan kursstart medges inte betalningsbefrielse eller återbetalning av erlagd kursavgift. Eventuellt återbud efter tiden för ångerrätten men tidigare än 30 dagar innan kursstart då debiteras en avgift på  20 procent  av kursavgiften om du inte har betalt en anmälningsavgift men annars återbetalas inte anmälningsavgiften.

Samtycke – När du mejlar oss och använder kontaktformulär så ger du ditt samtycke att din information får sparas av oss. Kontaktar du oss angående kursverksamhet registreras inga uppgifter av dig förrän du anmäler dig till en specifik utbildning. Observera att mejl som används för att kontakta oss sker via en icke krypterad överföring där eventuellt obehöriga skulle kunna komma åt informationen.  Din mejladress och telefonnummer kommer däremot aldrig att vidareförmedlas av oss till någon annan och vi kommer inte heller att sälja information om dig till tredje part.  Information som samlas och registreras av dig via e-post eller formulär är ditt namn, adress, telefonnummer, e-post och personnummer tillsammans med fakturaadress sparas.  Detta registreras i en stängd databas som endast vi har tillgång till och utöver dina uppgifter registreras även vilken utbildning du är anmäld till och har betalt kursavgiften till.